MESH BANNERS

Upload design

Voltooid

← Back to option

×
SKU
MESH BANNERS

U wilt opvallen met uw organisatie of instelling? Banners zijn een aantrekkelijk reclamemedium. Beeldreclame produceert kwalitatief hoogwaardige banners geschikt voor buiten en binnen. U kunt kiezen om uw banner van ringen te laten voorzien, of juist niet. En desgewenst kunt u er elastieken bij bestellen. Kortom voor ieder doeleinde levert Beeldreclame de meest geschikte banner. Heeft u er ook een frame bij nodig en moet het gemonteerd worden? Neem contact op en wij regelen het!

De prijs voor een banner is € 12,50 per vierkante meter.

* MESH is materiaal met kleine wind doorlatende gaatjes
* Normale levering 7 werkdagen, spoedlevering 3 werkdagen
* Full colour prints
* Met of zonder ringen
* Standaard afstand tussen de ringen is 25 tot 30 cm, aangepaste afstand ook mogelijk - neem contact op!
* Met of zonder elastieken
* Indien het banner bestand vóór 09:00 uur wordt aangeleverd gaat de levertijd direct in. Indien het bestand na 09:00 uur wordt ontvangen is de volgende dag de eerste werkdag van de levertijd.
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w.

Aanleverspecificaties voor banners (PDF bestand)

Job Summary

See the total pricing and checkout

MESHbanners

Wat is nu een mooier visitekaartje voor uw organisatie of instelling dan een prachtige banner? Zo een die u in de verte al ziet. Beeldreclame levert deze opvallende spandoeken in alle soorten en maten, geschikt voor binnen én buiten.

Eenvoudige bevestiging
Banners worden ook wel spandoeken genoemd. Omdat de banners voorzien zijn van RVS ogen, kunnen ze overal eenvoudig bevestigd worden. Zo worden banners toegepast bij kortdurende acties en bij evenementen, maar ze hangen ze ook bij (bouw)projecten en bouwhekken langs wegen. Daarnaast zijn banners uitermate geschikt als gevelreclame.

Allerlaagste prijs
Veel partijen leveren banners, maar alleen bij ons bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Of u nu kiest voor PVC materiaal of mesh (met gaatjes tegen windvang): al onze banners zijn weersbestendig.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MESH BANNERS

FAQ's Related

No FAQ Founded

You need to choose options for your item

x

Ask Us Question

Please type the letters and numbers below